Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray 'Ulan Arda sen de mi buradasın?' - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR

        Bir işkembecinin açılışında F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın G.Saray Kaptanı Arda Turan’ı ‘ulan’ kelimesini kullanarak selamlaması Sarı-Kırmızılılar’ı kızdırdı. Genç futbolcunun kaptanlığı tartışılır hale geldi.

        Galatasaray’da yeni bir Arda Turan krizi daha patlak verdi. Son aylarda futbol sahalarından çok magazin sayfalarında boy gösteren Sarı-Kırmızılı takımın kaptanı yakın arkadaşı Cemal Sarıhan’ın işkembecisinin açılışında güç duruma düştü. Açılışa davetli olan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Cimbom’un kaptanını görünce “Ulan Arda sen de mi buradasın?” sözleriyle hatrını sordu.

        Genç futbolcu da (gülerek) “Başkanım açılış var. Ben artık bıraktım futbolu” ifadeleriyle Yıldırım’a cevap verdi. Ancak bu diyalog kısa süre içinde Sarı-Kırmızılı camiada infial yarattı. Sanal ortamda G.Saray kaptanına ‘ulan’ diye hitap edilmesini ağır bulan taraftarlar Arda Turan’a büyük tepki gösterdi.

        Galatasaraylılar, Arda’nın kaptanlığı kaldıramadığını ve bir an önce bu görevin kendisinden alınması gerektiğini savundu. Daha önce 2 kez “Arda artık açılışlara katılmayacak” diyen Adnan Polat’ın da bu duruma çok sinirlendiği ve genç kaptanını en kısa zamanda görüşme odasına çağıracağı öğrenildi. Polat’ın Arda’nın kaptanlığını alıp almayacağına bu buluşmadan sonra karar vereceği belirtildi.

        Taraftarların da Arda’nın kaptan çıkacağı her maçta onu protesto edeceği kaydedildi. Bu arada Cemal Sarıhan’ın Etiler’deki ‘Sarıhan Gusto’ açılışına G.Saray ve F.Bahçeli futbolcuların yanı sıra Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz de katıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ